با وجود این که تولید لنت ترمز انبوه سازی شده است و ظرفیتهای تولید لنت ترمز انواع خودروها افزایش یافته است، اما باز هم کشور نیاز به واردات لنت ترمز را احساس میکند. افرادی که در این حوزه فعالیت دارند، خوب میدانند که واردات لنت یک حرفه پردرآمد و پرسود است اما مراحل و شرایط واردات گاها دشواری هم دارد. شما قبل از این که اقدام به وارد کردن لنت ترمز کنید، میبایست آگاهی کامل در مورد ترخیص کالا از گمرک، هزینههای مربوط به واردات لنت و مواردی از این قبیل داشته باشید. در ادامه این اطلاعات را در اختیارتان قرار خواهیم داد.
انواع لنت ترمز :
1- لنت ترمز دیسکی : مخصوص ماشین های سنگین باری کشنده و سواری
2– لنت ترمز کفشکی مختص ماشین های سنگین باری کشنده های مدل پایین و کالسکه و قسمت عقب و ماشین های سبک باری کوچک مثل نیسان سایپا . پیکان وانت و تویوتا های باری مدل پایین که در ایران موجود هستند میباشد
چگونه واردات لنت ترمز را شروع کنیم؟
واردات و صادرات قطعات خودرو همیشه سود زیادی دارد. به همین دلیل متقاضیان واردات لنت ترمز بسیار زیاد هستند اما برای این که در حرفه واردات لنت سود ببرید، راهی دور و دراز در پیش دارید. شما باید با مسیر واردات آشنایی کامل پیدا کنید و مراحل آن را بدانید. با اطلاع از این موارد میتوانید چالشهای پیش روی خود را کنار بگذارید و درصد موفقیتتان را نیز بیشتر کنید. در واقع مسیری که باید طی شود تا واردات لنت انجام شود، مراحل زیر را دارد:
- اخذ کارت بازرگانی
- انتخاب بهترین و پرفروشترین نوع از لنتهای ترمز وارداتی
- شناسایی برترین و پرطرفدارترین تولید کنندگان خارجی برای واردات لنت
- اعتبار سنجی تامین کننده و تولید کننده
- ثبت سفارشات و خرید محصول از طریق سامانه جامع تجارت
- پرداخت بین المللی
- بیمه
- هماهنگی برای حمل و نقل
- ترخیص کالا از گمرک
- وارد کردن کالا به کشور و فروش
هزینه واردات و ترخیص لنت ترمز چقدر است؟
فاکتورهای معینی برای تعیین هزینه واردات لنت ترمز در نظر گرفته میشوند. برخی از مهمترین این فاکتورها عبارتند از: هزینههای مربوط به انبار داری کالا، هزینههای مربوط به دریافت مجوز و بیمه، هزینه بازرسی کالا و هزینههای گمرکی، هزینههای مربوط به خرید لنت از فروشنده که عمدهترین بخش از هزینهها را در بر میگیرد، هزینه مالیات واردات و هزینه تشریفات گمرکی و ترخیص کالا.
بسیاری از تجار تازه وارد بدون این که هزینههای مسیر واردات لنت ترمز را در نظر داشته باشند، واردات را شروع میکنند. اما در طول مسیر هزینههایی وجود دارد که احتمال دارد سود آنها را کم کند. شما برای این که به بهترین شکل ممکن واردات را انجام دهید و بدون درصدی تغییر سود ببرید، لازم است با یک مشاور در ارتباط باشید. تیم ما همراه شما است تا در مورد تمامی چالشهای مسیر شما را راهنمایی کند.
مدارک لازم برای واردات و ترخیص لنت ترمز
یکی از مهمترین بخشها برای واردات کالا از کشورهای دیگر توجه به مدارکی است که باید ارائه شود. از آنجایی که هر کشوری قوانین و مقررات خاص خود را دارد، پس برای تجارت بین الملل نیز احتمال دارد مدارک شما متغیر باشند. با این حال، یک سری مدارک خاص وجود دارند که شما به قصد واردات لنت ترمز باید ارائه کنید:
- کارت بازرگانی
- فاکتور اظهار نامه مربوط به گمرک
- قبض انباری که در آن کالای شما نگهداری شده است
- برگه بارنامه
- بیمه نامه بار
- گواهی مبدا
- پکینگ لیست
- برگه ترخیص بار از گمرک
- مجوزهای مربوط به ترخیص و خرید بار یا واردات
- مدارک شخصی صاحب بار از قبیل شناسنامه، کارت ملی و …
- مدارک تابعیت کشور
ترخیص لنت ترمز از گمرک چه مراحلی دارد؟
به جرئت میتوانیم بگوییم مهمترین مرحله در واردات لنت ترمز ترخیص کالا از گمرک است. زیرا با ترخیص کالا کار شما به پایان میرسد و فقط فرآیند فروش نهایی بافی میماند. برای ترخیص کالا از گمرک نیز مراحلی طی میشود. در ابتدا شما باید اظهار نامه کالا را در سامانه epl ثبت کنید. سپس اسناد و مدارک مورد نیاز را به گمرک ارائه کنید تا شماره کوتاژ دریافت گردد. در مرحله بعد مسیر گمرکی تعیین میشود و کالا مورد بررسی قرار میگیرد. سپس اداره گمرک به ارائه مجوزهای واردات میپردازد و کالا را به صندوق صدور کالا ارسال مینماید. در قدم بعد کالا به انبار رفته و از گمرک خارج میشود.
درهر گامی که شما طی میکنید، مقررات و نکاتی وجود دارند. هر گونه اشتباه در این مراحل میتواند تایم ترخیص کالا را به تعویق بیندازد. پس برای ترخیص زود هنگام کالا (در صورتی که اطلاعات کافی ندارید) باید از شرکتهای ترخیص کالا از گمرک کمک بگیرید.
با توجه به اینکه واردات برخی کالاها بسیار تخصصی میباشد بازرگانی مکریان تجارت جنوب در این زمینه توانایی انجام کلیه امور داشته و شما نیازی به کارت بازرگانی و ثبت سفارش کالا نخواهید داشت.
سود واردات لنت چقدر است؟
حال که دانستید شرایط وارد کردن لنت ترمز و ترخیص آن از گمرک چه شرایطی است، بیایید سود واردات لنت ترمز را بررسی کنیم. بدون شک این تجارت سود زیادی دارد که خیلی از افراد تمامی چالشها را به جان میخرند و مسیر واردات را طی میکنند. زیرا آنها میدانند از یک سو تقاضای زیادی برای خرید قطعات خارجی خودرو وجود دارد و از سوی دیگر خرید عمده این قطعات با کاهش قیمت همراه است. شما میتوانید از طریق اختلاف قیمت خرید عمده قطعات خودرو از کشورهای همسایه و فروش آنها به قیمت روز سود دریافت کنید. به هر میزان که شرایط بازار بهتر باشد، شما سود بیشتری دریافت خواهید کرد. تنها نکتهای که باید به آن توجه داشته باشید این است که نسبت به تمامی هزینههایی که در طول مسیر واردات صرف میشوند آگاه باشید.
واردات لنت ترمز امروز که مورخ 01/01/1403 است در ظاهر آزاد و با تعرفه 51 درصد هزینه های گمرکی محاسبه میگردد که غیر از آن هزینه های جانبی دیگری هم مثل استاندارد و آزمایشات و .. دارد ولی در زمان ثبت سفلرش سفارشات واردات لنت تایید نخواهد شد.
لذا توضیحات فوق جهت راهنمایی در زمان تایید ثبت سفارش در سامانه گمرکی برای واردات قابل استفاده میباشد.